adscode
adscode
adscode

14 Yaşındaki Çocuğa Köpek Saldırısı: Ayağına Demir Saplandı!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen köpek saldırısı sonucu 14 yaşındaki çocuğun ayağına demir saplandı.

14 Yaşındaki Çocuğa Köpek Saldırısı: Ayağına Demir Saplandı!

Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Seyitahmet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, arkadaşıyla sohbet ettikten sonra evine dönmek isteyen 14 yaşındaki Mehmet Can Kocabıyık, arkasından saldıran köpeği görünce kaçmaya başladı. Yaklaşık 1,5 metrelik bahçe duvarına çıkarken dengesini kaybeden Kocabıyık, beton zemine düşerek ayağına demir saplandı.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Kocabıyık'ın tedavisi Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi'nde devam ediyor. Köpek saldırısında ayağına demir saplanan ve akciğerlerinde zedelenme olan Kocabıyık'ın ameliyat geçirme riski bulunuyor. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Kocabıyık, köpeğin kendisine durduk yere saldırdığını ve daha önce de arkadaşına saldırdığını belirtti. Babası ise köpeklerden endişe duyduklarını ve belediyeden şikayetçi olacaklarını söyledi.

Kocabıyık'ın babası, polislerin köpeklerin alındığını söylemesine rağmen belediyeden şikayetçi olacaklarını belirtirken, çocuğun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin