15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni Milli Savunma Bakanlığı'nda Gerçekleşti

Milletimizin 15 Temmuz direnişini anmak için düzenlenen törende, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelindi.

Milli Savunma Bakanlığı Atatürk Kültür Sitesi'nde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni"ne birçok üst düzey askeri yetkili ve şehit/gazi yakını katıldı. Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Armoni Mızıkası ve Mehteran Birlik komutanlıklarınca anma konseri verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, video mesajıyla törene katılamadı ancak 15 Temmuz'un önemini vurgulayarak şehitleri rahmetle andı ve gazilere şükranlarını iletti. Bakan Güler, Türk milletinin darbe gecesi gösterdiği birlik ve direnişin tarihi bir başarı olduğunu belirtti.

TSK'nın hain FETÖ'ye karşı mücadelesinin kararlılıkla süreceğini ifade eden Güler, şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anarak, daha güçlü bir Türkiye için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Tören sonunda, şehit ve gazi yakınlarıyla toplu fotoğraf çektirildi.

Bakmadan Geçmeyin