adscode
adscode
adscode

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenine Siyasi Parti Temsilcileri ve Milletvekilleri Katıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, kabine üyeleri, eski TBMM Başkanları, siyasi parti te

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Törenine Siyasi Parti Temsilcileri ve Milletvekilleri Katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma törenine, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, kabine üyeleri, eski TBMM Başkanları, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve diğer siyasi parti temsilcileri katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kur-an'ı Kerim tilaveti okundu ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe gecesi halkı meydanlara davet ettiği konuşma ile o geceye ait görüntüler ve camilerden okunan selalar sinevizyona yansıtıldı.

TRT müzik korosunun "15 Temmuz" isimli dinletisiyle devam eden törende, AK Parti İstanbul Milletvekili ve besteci Yücel Arzen Hacıoğulları'nın yönetimindeki koro, duygusal bir atmosfer oluşturdu. Milletvekillerinden oluşan koro, Erzurum yöresine ait bir türkü seslendirerek izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Törende şehitleri rahmetle anan ve milli birlik vurgusu yapan konuşmaların yanı sıra, siyasi partilerin temsilcileri de bir araya gelerek ülke genelindeki birlik ve beraberliği vurguladılar. Anma töreni, Türkiye'nin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren anlamlı bir etkinlik olarak gerçekleşti..

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin