15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleriyle İlgili Ücretsiz Ulaşım Hizmetleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Ankara, İstanbul ve İzmir'de bazı raylı sistem hatları ücretsiz olacak.

Ankara'da Başkentray, İstanbul'da Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy-Metro hattı ve İzmir'de İZBAN, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ücretsiz olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar, vatandaşların daha rahat ve kolay şekilde etkinliklere katılmasını sağlayacak. Bu uygulama ile 15 Temmuz'un anlam ve önemi vurgulanırken toplumun birlik ve beraberliği pekiştirilmeyi hedefleniyor.

Bakmadan Geçmeyin