15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Camilerde Selalar Okundu

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın koordinasyonunda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 90 bin camide sela okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Camilerde Selalar Okundu

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe özel olarak "Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Susturan Selalara" şiarıyla 81 il ve 922 ilçeye genelge gönderdi. Bu kapsamda, 90 bin camide gece saat 00. 13'te sela okundu. Cami ve minarelerin ışıkları sabah namazına kadar açık kalacak. Sela okunmasıyla birlikte vatandaşlar, demokrasiye olan inançlarını ve milli birliği vurgulamak için camilere akın etti. Bu özel günde, vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajları vererek, 15 Temmuz şehitlerini anma ve vatan sevgisini pekiştirme fırsatı buldular.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bu organizasyonuyla birlikte, milletimizin birlik ve beraberliği daha da güçlendi ve 15 Temmuz'un unutulmaz bir gün olarak hatırlanmasına katkı sağlandı.

Bakmadan Geçmeyin