adscode
adscode
adscode

15 Temmuz Şehidi Oğuzhan Yaşar'ın Babası: \"Rabbim Sabrını Veriyor\"

Erzurum'da düzenlenen sergide şehit Oğuzhan Yaşar'ın babası Ahmet Yaşar, oğlunun hikayesini anlattı.

15 Temmuz Şehidi Oğuzhan Yaşar'ın Babası: \"Rabbim Sabrını Veriyor\"

Erzurum Çifte Minareli Medrese’de düzenlenen resim ve fotoğraf sergisinin açılışına katılan şehit Oğuzhan Yaşar'ın (23) babası Ahmet Yaşar (60), darbe gecesi oğlunun yaşadıklarını anlattı. "Şarapnel parçası oğlumun beynine isabet etmişti. 19 gün hastanede yattı. Tedavisi olmadı, beynimi vermek istedim. Tıbben mümkün olmadı. Alın yazısı öyleymiş, Rabbim sabrını veriyor" dedi. Erzurum'da düzenlenen resim ve fotoğraf sergisinde şehitler ve gazilerin fotoğrafları sergilendi. Sergiye davetli olarak katılan Oğuzhan Yaşar'ın anne ve babası duygusal anlar yaşadı. Oğlunun fotoğrafının yanında konuşan baba Ahmet Yaşar, darbe gecesi yaşananları ve oğlunun vefatını anlattı. Baba Ahmet Yaşar, "Oğlum, darbe gecesi yaralandıktan sonra 19 gün hastanede yattı. Beynine şarapnel parçası isabet etmişti. Tedavisinde son bir umut denediler ama olmadı. Beynimi vermek istedim. Bu da tıbben mümkün olmadı. Oğlumun alın yazısında öyleymiş. Rabbim sabrını veriyor" diye konuştu.

Ayrıca, baba Ahmet Yaşar, 15 Temmuz darbe girişiminin Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini güçlendirdiğini belirterek, yaşananları unutmamamız gerektiğini vurguladı.

Şehit Oğuzhan Yaşar'ın anısını yaşatmak için yazdığı oğul şiirini de okuyan baba Ahmet Yaşar, "15 Temmuz Türkiye'min tekrar dirilişi, birliği ve beraberliğidir" dedi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin