adscode
adscode
adscode

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Diğer Köprülerde Türk Bayrağı Asıldı

İstanbul Valiliği ve 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve diğer köprülerde Türk Bayrağı asıldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Diğer Köprülerde Türk Bayrağı Asıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 8'inci yıl dönümünde İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki bayrak asımı için Hafıza 15 Temmuz Müzesi önünde toplanıldı.

İstanbul Vali Yardımcısı Özlem Bozkurt Gevrek, 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar etkinliğe katıldı. Grup, köprüye kadar yürüyerek dev Türk Bayrağı, 15 Temmuz Derneği flaması ve 'Milletin Zaferi 15 Temmuz' yazılı bayrağı astı.

15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un anısını yaşatmak ve unutturmamak adına bayrak asma etkinliklerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ayrıca, Türk Bayrağı'nın bağımsızlık sembolü olduğunu vurgulayarak, bayrakların 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü boyunca asılı kalacağını ifade etti. Dernek tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün yanı sıra Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de Türk Bayrağı asıldı. Bu etkinliklerle Türk milletinin birlik ve beraberliği vurgulanarak, 15 Temmuz'un unutulmaması ve bayrağımıza sahip çıkılması mesajı verildi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin