adscode
adscode
adscode

19 Yıl Sonra Adalet Yerini Buldu

Kastamonu'da 19 yıl önce meydana gelen cinayet sonunda aydınlatıldı. Katillerin yakalanması ile birlikte acılı aile adaletin yerini buldu.

19 Yıl Sonra Adalet Yerini Buldu

2005 yılında Kastamonu'nun Merkez ilçesi Hacıbey Köyü-Etyemez köyü yol ayrımında meydana gelen olayda Halil Çamyaran, evine gitmek amacıyla aracıyla seyir halindeyken silahla başına 2 el ateş edilerek öldürülmüştü. 19 yıldır hala faili meçhul olan cinayet, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan çalışmalar sonucunda aydınlatıldı. Cinayeti işlediği tespit edilen H. K. ve N. T. isimli şahısların da aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Tutuklanan H. K. 'nin Halil Çamyaran'ın kuzeni olduğu ortaya çıktı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili konuşan Halil Çamyaran'ın kız kardeşi Bahriye Çamyaran Erol, 19 yıldır kardeşinin katillerinin yakalanması için mücadele ettiğini ve adaletin sonunda yerini bulduğunu belirtti. Bahriye Çamyaran Erol, hislerini şu sözlerle ifade etti: “Ben ölmedim, yaşayan ölüyüm. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. 19 yıl sonra katiller yakalandı. Bu beni bir nebze de olsa ferahlattı. Herkese teşekkür ederim. 'Ben neden öldürdüm' diyen katil zanlısını şu an görmek çok isterdim.

”Yaşanan bu acı olayın ardından Bahriye Çamyaran Erol, buruk bir mutluluk yaşadığını ve adaletin yerini bulmasının kendisine zafer hissi verdiğini ifade etti. Devletle birlikte bu sonucu elde ettiklerini belirterek, “19 yıl sonra benim zaferim, 19 yıl sonra ben yeniden doğdum” diye konuştu. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin