adscode
adscode
adscode

20 İl için Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 il için sarı kodlu sağanak yağış uyarısında bulundu.

20 İl için Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, yurdun bazı bölgelerinde parçalı bulutlu ve yer yer çok bulutlu hava bekleniyor. Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve birçok ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bazı bölgelerde yağışların kuvvetli olabileceği uyarısı yapılırken, Marmara'nın güneyi ve Kuzey ve Kıyı Ege'de kuvvetli rüzgarların esmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Artvin, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, Mersin, Kars, Konya, Kahramanmaraş, Rize, Trabzon, Bayburt, Ardahan ve Osmaniye için sarı kodlu sağanak yağış uyarısında bulundu. Bu uyarı, hava durumunun potansiyel olarak tehlikeli olabileceğini ancak olağandışı bir durum olmadığını belirtiyor.

Vatandaşlar, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına dikkat ederek gerekli önlemleri almalı ve dışarı çıkarken yağmurluk ve şemsiye gibi önlemleri yanlarında bulundurmalıdırlar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder