adscode
adscode
adscode

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya ile Gürcistan karşı karşıya

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 tur maçında İspanya ile Gürcistan Köln Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Maç TSİ 22.00'de başlayacak.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya ile Gürcistan karşı karşıya

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda son 16 tur maçında İspanya ile Gürcistan karşı karşıya gelecek. Köln Stadı'nda TSİ 22. 00'de başlayacak mücadele, Fransa Futbol Federasyonundan hakem François Letexier yönetiminde gerçekleşecek. Karşılaşmayı TRT 1 ve tabii'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

İspanya Milli Takımı'nda stoper Nacho Fernandez ve forvet oyuncusu Ayoze Perez'in sakatlıkları bulunurken, Gürcistan'da orta saha oyuncusu Anzor Mekvabishvili cezalı durumda. İki takım da elemelerde karşı karşıya gelmiş ve İspanya her iki maçı da kazanmıştı.

İSPANYA MUHTEMEL 11: Unai Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Yamal, Morata, WilliamsGÜRCİSTAN MUHTEMEL 11: Mamardashvili, Tsitaishvili, Dvali, Kashia, Kverkvelia, Kakabadze, Kochorashvili, Kiteishvili, Chakvetadze, Kvaratskhelia, Mikautadze.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder