adscode
adscode
adscode

2024 Seyahat Raporu: İç ve Dış Hat Uçak Bileti Fiyatları Açıklandı

2024 yılının ilk yarısına ait seyahat raporu yayımlandı. İç ve dış hat uçak bileti fiyatları ve tercih edilen destinasyonlar belirlendi.

2024 Seyahat Raporu: İç ve Dış Hat Uçak Bileti Fiyatları Açıklandı

2024 yılının ilk yarısına ait seyahat raporu açıklandı. Rapora göre, iç hatlarda en çok tercih edilen rotalar İstanbul-Antalya, İzmir-İstanbul ve Adana-İstanbul oldu.

En pahalı tek yönlü uçak bileti 299 bin 177 liraya satıldı ve İstanbul-Paris rotasında gerçekleşti. Dış hatlarda ise en pahalı gidiş-dönüş uçak bileti İstanbul-Bangkok rotasında 243 bin 060 liraya alıcı buldu. En ucuz iç hat uçak bileti ise 432 liraya İstanbul-İzmir uçuşunda satıldı. Mart ayı iç hatlarda en ucuz dönem olarak belirlenirken, Ocak ayı dış hatlarda en uygun uçak bileti fiyatlarına sahip ay oldu. Yaş gruplarına göre tercih edilen destinasyonlar da belirlendi. 65 yaş üzeri yolcuların en çok tercih ettiği iç hatlar İstanbul, İzmir ve Antalya olurken, dış hatlarda Viyana, Stuttgart ve Düsseldorf öne çıktı. Öğrencilerin ise iç hatlarda İstanbul, Antalya, İzmir; dış hatlarda Düsseldorf, Stuttgart ve Frankfurt'a yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Çiftlerin tercih ettiği destinasyonlar ise dış hatlarda Amsterdam, Düsseldorf ve Bangkok; iç hatlarda ise İstanbul, Antalya ve İzmir olarak belirlendi. Çocuklu ailelerin ise dış hatlarda en çok Düsseldorf, Frankfurt ve Münih'e; iç hatlarda ise İstanbul, Antalya ve İzmir'e seyahat ettikleri görüldü. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder