adscode
adscode
adscode

2024 Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni Gazi Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi

Gazi Üniversitesi Rektörlük binasındaki Mimar Kemaleddin Salonu'nda düzenlenen \"2024 Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni\"ne dair detaylar.

2024 Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni Gazi Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, YTB Başkanı Abdullah Eren, YEE Başkanı Abdurrahman Aliy ve diğer önemli isimlerin katılımıyla Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen "2024 Uluslararası Öğrenciler Mezuniyet Töreni" büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Türkiye'nin uluslararası öğrencilere verdiği burs programı hakkında konuşmaların yapıldığı törende, öğrencilerin başarıları ve duygusal anları paylaşıldı. Bakan Yardımcısı Çam, öğrencilere Türkiye'de geçirdikleri günleri unutmamaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

YTB Başkanı Eren ise Türkiye'nin uluslararası öğrencilere ev sahipliği yapma misyonunu vurgulayarak, burs programının ülkenin en önemli başarılarından biri olduğunu belirtti.

Törende, farklı coğrafyalardan gelen öğrencilerin birlikte başardığı başarılar ve uluslararası öğrenci hareketliliğinin önemi üzerine konuşmalar yapıldı. Türkiye'nin uluslararası öğrencilere sağladığı fırsat eşitliği ve burs programı, dünya genelinde büyük takdir toplamaktadır.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder