adscode
adscode
adscode

2024 YAŞ Kararlarında Terörle Mücadelede Öne Çıkan İsimler

2024 YAŞ kararları açıklandı, sınır bölgelerinde görev alan isimler dikkat çekti. Terörle mücadelede önemli rol üstlenen isimlerin terfileri açıklandı.

2024 YAŞ Kararlarında Terörle Mücadelede Öne Çıkan İsimler

2024 Yüksek Askeri Şura kararlarında sınır bölgelerinde terörle mücadelede görev alan isimlerin terfileri dikkat çekti. Bu isimler arasında özellikle 2.

Ordu Komutanı Metin Tokel, orgeneralliğe terfi ettirilen Levent Ergün, Özel Kuvvetler Komutanı Ömer Ertuğrul Erbakan, 9'uncu Kolordu Komutanı Tevfik Algan ve diğer önemli isimler bulunuyor. Operasyonlarda başarılı çalışmalarıyla tanınan bu isimler, terörle mücadelede kritik roller üstlenmişlerdir. Sınır bölgelerindeki terörle mücadelede aktif rol alan Metin Tokel, Suriye ve Irak sınırında uzun yıllardır görev yapmaktadır. Levent Ergün ise Balyoz Davası'nda aldığı hapis cezasının ardından orgeneral olarak atandı ve Genelkurmay Başkanlığı için kapılar açıldı. Ömer Ertuğrul Erbakan, Pençe-Kilit Bölgesi'nde görev yaparak sıcak takipler gerçekleştirmekte ve önemli operasyonlara liderlik etmektedir.

Diğer terfi alan isimler arasında Bahar Kalkanı Harekatı'nın komutanı Nihat Ergün, sınır illerinde tecrübesiyle bilinen Emre Tayanç, Pençe-Kilit Operasyonları'nda rol alan Kadir Çelik ve Mehmet Bahtiyar gibi isimler yer almaktadır. Mehmetçik, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda teröristleri etkisiz hale getirmeye devam etmektedir.

Terörle mücadelede önemli bir rol üstlenen bu isimler, sınır güvenliğinin sağlanması ve teröristlerle etkin bir şekilde mücadele edilmesi için önemli bir konumdadırlar.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin