adscode
adscode
adscode

28 Şubat Davası Hükümlüsü Çetin Doğan Tahliye Edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kararıyla Eski General Özgürlüğüne Kavuştu

28 Şubat Davası Hükümlüsü Çetin Doğan Tahliye Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 28 Şubat davasının bazı hükümlülerinin cezalarını kaldırmasına ilişkin kararının ardından, eski general Çetin Doğan İzmir 1 No'lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi. Eşi ve dostları tarafından karşılanan Doğan, mutluluğunu dile getirerek cezaevi önünden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, 28 Şubat davasının da aralarında bulunduğu 14 hükümlünün kalan cezalarını, sürekli hastalık ve kocama hali nedeniyle kaldırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kararın ardından Çetin Doğan'ın İzmir 1 No'lu F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tahliye işlemleri tamamlandı.

Tahliye edilen Çetin Doğan'ı cezaevi önünde eşi Nilgün Doğan, akrabaları ve arkadaşları karşıladı. Eşine ve dostlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Doğan, kendisini karşılayanlarla kucaklaşarak cezaevi önünden ayrıldı.

Doğan, basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, özgürlüğüne kavuştuğu için sevinçli olduğunu belirtti. Eşi ve dostlarıyla birlikte yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşadığını ifade etti. Cezaevi önünde toplanan yakınları ve arkadaşları, Doğan'ın serbest kalmasının ardından sevinç gösterilerinde bulundu.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin