adscode
adscode
adscode

4 yıldır aynı evde oturan kiraciya 6 katı zam ! alanya avsallarda eski belediye başkanı chpli Şerif Kaya akıl hocalıgı yaptıgı kardeşi ev sahıbı Fatma Kaya gokalp evin eşyaların depoya kaldırdı

avsalar ayrancı sitesinde ev sahibi, kiracısına zorbalık yaptı. Kapının kilidini değiştirdi, içerideki eşyaları dışarı attı, kamera kayıt cihazını söktü ve alarm cihazının elektriğini kesti

4 yıldır aynı evde oturan kiraciya 6 katı zam ! alanya avsallarda eski belediye başkanı chpli Şerif Kaya akıl hocalıgı yaptıgı kardeşi ev sahıbı Fatma Kaya gokalp evin eşyaların depoya kaldırdı

alanya avsallar eskı beledıye başkanı şerif kaya'nın kardesı Fatma Kaya Gökalp isimli ev sahibi, kiracısının üzerine olan elektriği su ve ınternet kablolarını kamera kayıt cıhazını sokecek ve kamera ve pır cıhazlaırnıda sokup zarar verecek kesecek ve evin eşyalarını dışarı atıp satacak kadar ileri gitti. Bu olay, CİMER'e ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet edildi.

Araştırmalara göre, aynı ev sahibi daha önce de kiracısının evinden altınlarını çalmış. Bir önceki kiracısının eşyalarına el koymuş ve kiracısı eşyalarını jandarma yoluyla alabilmiş. Avsallar eski belediye başkanı Şerif Kaya ve kardeşi Fatma Kaya Gökalp, hayatın olağan akışına ters düşen ve devletin yasa ve yururlukte olan MERİ'lerını ve RBر ب 'bimiz ELLH ا ل ل ه’ kitabızıda belırledıgı had ve hududu aşarak ılkesız yetısız eedpsız ahlaksızca davranışlarda bulunuyor.

Aynı ev sahibinden iki ayrı villa kiralayan ve her yıl iki kez zam yapan bir aile, villaları home office, iş yeri ve ev olarak kullanıyor. Bu aile, 48 villanın bulunduğu siteye elektrik parası fazla gelmesin diye 340 bin TL değerinde güneş enerjisi sistemleri kurdu. Ayrıca, site içerisindeki ailelerin, çocukların ve yaşlıların rahat dolaşabilmesi için bu sistemi seçti.

Siteye ayrıca 1.2 milyon TL'lik saksı çiçekleri, ağaçlar, çit malzemeleri ve ilaçlama pompaları gibi birçok ürün hediye ettiler. İngiltere ve Amerika'daki şirketlerinin Türkiye'deki şubelerini de bu villalarda gösterdiler. Her villaya 12 adet metro ethernet bağlatan aile, bu ethernetlerin her birinin bağlantı ücreti yaklaşık 45 bin USD civarında.

Ev sahibi mağdur olmasın diye kiralarına kendileri yılda 2 defa zam yapan aile, Fethiye ve Ege Bölgesi'nde yeni oteller ve iş yerleri açmak için, İstanbul Gebze'de sağlık kompleksi kurmak için Avsallar'daki iş yerleri ve evlerinin kapılarını kilitleyerek ayrıldılar. Bunu fırsat bilen zalim ev sahibinin yaptıkları akıllara durgunluk veriyor.

Kiralanan villaların cihaz bakımı, alarm sistemleri ve su arıtma sistemlerinin yıllık periyodik bakımları için servis gönderen aile, ev sahibi Fatma Kaya Gökalp ve kardeşi Gönül ile onun kocası Mustafa tarafından tehdit ve cebir kullanılarak ne iş yerine ne de eve sokulmamış. Bunun üzerine aile, 112'yi arayarak Alanya Avsallar İncekum Jandarması'ndan yardım istemiş ve kapıya kolluk güçlerini göndermiş. Ancak, ev sahibi, sanki aileyi icraya vermiş ve mahkemelikmiş gibi davranarak, devletin kolluk güçlerini de kandırarak olayı örtbas etmiştir. Her türlü resmi tutanak ve Secom güvenlik alarm sistemlerinin bakım ve montaj ekibi de Fatma Kaya Gökalp mağduru olmuştur.

Kiralanan villaların cihaz bakımı, alarm sistemleri ve su arıtma sistemlerinin yıllık periyodik bakımları için servis gönderen aile, ev sahibi Fatma Kaya Gökalp, kardeşi Gönül ve onun kocası Mustafa tarafından tehdit edilerek ve zor kullanılarak ne iş yerine ne de eve sokulmamış. Bunun üzerine aile, 112'yi arayarak Alanya Avsallar İncekum Jandarması'ndan yardım istemiş ve kapıya kolluk güçlerini göndermiş. Ancak ev sahibi, sanki aileyi icraya vermiş ve mahkemelikmiş gibi davranarak, devletin kolluk güçlerini kandırıp olayı örtbas etmiştir. Her türlü resmi tutanak ve Secom güvenlik alarm sistemleri bakım ekibi ile Waternet su arıtma sistemleri çalışanları da Fatma Kaya Gökalp mağduru olmuştur.

sitede dıger malıkler olan Ali Kaya ve damatları Hüseyin Bey ve eşi zahide hanım dışında, bütün Kaya ailesi özellikle Gönül er ve damatları Mustafa Er , Ayrancı Sitesi'nin toprak sahipleri olduklarından, hem kendilerine ait 14 villanın hem de diğer sattıkları mülkleri alan aileleri kendilerine taraf yapmak için çaba gösteriyor. Şirin ve samimi görünerek Ayrancı Sitesi yönetimini 16 yıldır ellerinde bulunduruyorlar. Hala kendilerini bütün arazinin sahibi sanarak, yeni mal sahiplerine ve siteyi yapan müteahhitlerin Konyalı oluşunu kullanarak, müteahhitlerin ve diğer alt taşeronların mülklerini satın alan kişilere inanılmaz insanlık dışı ve komşuluk dışı zulüm ediyorlar.

Helal El Diyar Ltd United Kingdom ve Helal El Diyar Inc USA'nın sahibi olan Alkan ailesi, mülk sahiplerinin kadın olması ve Avsallar gibi küçük bir beldede sorun çıkmaması için herhangi bir tepki ve şikayette bulunmamıştı. Ancak, 26 Temmuz 2024'te #2402586056 numarasıyla CİMER'e şikayette bulunmuşlar ve Muğla Valiliği ile Antalya Valiliği aracılığıyla Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet dilekçesi vermişlerdir.

Ailenin bu şikayetinden haberdar olan alanya avsallar eskı chp lı beledıye baskanı şerif kayanın Fatma Kaya Gökalp, ve avukatına verdıgı akılla akıl hocası Şerif kayan sanki aileden 2021 yılından beri kira almıyormuş gibi evrak düzenleyerek 2024/19184 numaralı Alanya İcra Dairesi icra dosyası ile 30 Temmuz itibarıyla icraya vermiş gözüküyor. Ancak bu iddianın hiçbir dayanağı bulunmamaktadır. Eda Alkan tarafından yapılan 6 aylık ve yıllık ödemeler banka dekontlarıyla birlikte savcılık ve CİMER aracılığıyla Antalya Valiliği yetkililerine teslim edilmiştir.

 

 

Alkan ailesi, hem iş yerlerinden hem de evlerinden eşyalarının rızaları olmadan, bilgi verilmeden ve onayları alınmadan depoya kaldırıldığını belirtti. Aile, evlerine çalışan personellerini gönderdiğinde tüm eşyalarının, serverlarının, bilgisayarlarının, ofis malzemelerinin ve ev eşyalarının yerinde olmadığını video çekerek kayıt altına aldı.

Fatma Kaya Gökalp ve Kaya ailesi, konut dokunulmazlığını ihlal, haneye tecavüz, kilit altındaki eşyanın kaybolması ve satılması, ayrıca devletin kolluk güçlerini ve icra memurlarını aldatmak ve gerçeği yansıtmayan beyan ve belgeler oluşturmak suretiyle zulümlerine devam etmektedir.

Alkan ailesi, tüm ayrancı sıtesı sakinlerine ve kaya aılesınden zulm görmüş olan eksı kıracı , diğer mulk shaıbı ve kıracılarına , Avsallar halkına, Alanya ve Antalya kamuoyuna seslenerek, ev sahibi zulmünün ve bu insanlık dışı davranışların durdurulması gerektiğini vurguluyor. Aile, devletinden, Avsallar halkından, Alanya, Antalya ve tüm Türk halkından bu elim ve ahlak dışı, samimiyetten uzak muameleye karşı birlikte ve dayanışma içinde olmaya çağırıyor.

Alanya İncekum Jandarma Komutanı Bülent Bey ve ekibini, Alanya İlçe Jandarma Komutanı ve tüm kolluk güçlerimizi, Alanya Kaymakamı ve Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nı, Antalya Valiliği'ni, İçişleri Bakanlığı'nı, Adalet Bakanlığı'nı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı göreve çağırıyoruz. Bu zulmü durdurun.

aileye yapılan bu zulme BAKARA 179
Ve lekümول كم
Fiyف ي
El kısas ا ل ق صاص
Hayat حياة
Ya يا
Eveliye ا و ل ي
ا لا ل باب
Li aliyekümل ع ل ك م
Tettekavaneت ت ق ون
BAKARA 179
kısas hakkımızı kullanacagımıı ayrıca RBر ب 'bimiz ELLH ا ل ل ه’ la yapılan dyn kitab ve helal eldiyar İttifakının ' O' na verılmıs olan AHDE ve İfamıza , her hangi bir EMN VE MVEMIN OLAN üyesine yapılan saldırı doğrudan doğruya helal eldiyar İttifakının KÜMESİNE ve tümüne ,alayımıza , birliğimize , bütünlüğüne, İfa'sıne İRADEMİZE insicamına ve ' O 'na tekfurluk yapılmış SAYARIM ve sayarız !!.
Biz bu saldırıla eyvallah demeyiz,, müsamaha göstermeyiz, ve asla geçit vermeyiz.
Oynanan oyununda çevrilen her seneryo ve fılmınde ,fırıldaklıgnda FİR AVN'ıler ve FİR AVANE'lerınde FARK'ındayız.bEkara 179 kısas hakkıımı ve hakkımızı uygulaytıp ve ayrıca mıslı ıle karsılık verecegımı ,vereceğimizi ve her an her mekan her ımkan ve beynımıze , beyanımıza ve ellerımıze gıden kan'la ve bütun hesabaınızı seri ve A kalıte sekılde lehımıze gorecegımızı bunu yapacagımızı , ellerınızle ve dillerınızle yaptıklarınızı bır daha yapamıyacak hale gelene kadar MİSLİ ile karsılıgını alacagınızı beyan eder ve her ettıgım kelamı uygulayacagımızda bılgılerınıze rıca ederım , Altan Altan Alkan enşeae ا ن شاء E L L H ال ل ه
E m n ا م ن y n ي ن
إِنَّ اللّهَ سَرِيعُ الْحِسَابِ
إ ن EN
ا ل ل ه ELLH
س ر ي SRY
ع A
ا ل ح س ا ب EL HSEB

 

 

 

 

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin