adscode
adscode
adscode

A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası'nda Son 16'ya Yükseldi

A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya ile karşılaşacak. Kenan Yıldız ve Salih Özcan basın toplantısı düzenledi.

A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası'nda Son 16'ya Yükseldi

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda son 16 turunda Avusturya ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Kenan Yıldız ve Salih Özcan bugün basın toplantısı düzenledi.

Salih Özcan, zorlu bir gruptan çıktıklarını ve Avusturya maçına odaklandıklarını belirtirken, Hakan Çalhanoğlu ve Samet'in yokluğunun zor olacağını dile getirdi. Ayrıca geçmişteki kötü sonuçlara rağmen güvenlerinin tam olduğunu vurguladı. Kenan Yıldız ise takım olarak iyi bir mücadele vereceklerini ve Avusturya maçına odaklandıklarını söyledi. Kendi performansından çok takımın başarısını düşündüğünü belirten Yıldız, hocalarının kararına her zaman saygı duyduklarını ifade etti. Her iki futbolcu da Avusturya maçına büyük bir motivasyonla hazırlandıklarını ve geçmiş hatalardan ders çıkardıklarını belirtti. Türkçe konuşurken hatalar yaptığını söyleyen Yıldız, Arda ve kendilerinden bahsedilmesinin kendilerini fazla etkilemediğini ifade etti. A Milli Futbol Takımı, Avusturya maçıyla çocukluk hayallerini yaşadıklarını ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi. Maç öncesi motivasyonlarının yüksek olduğunu belirten futbolcular, Avusturya karşısında galip gelerek ilerlemek istediklerini dile getirdi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder