adscode
adscode
adscode

A Milli Futbol Takımı Hollanda İle Çeyrek Final Maçı İçin Hazır

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Burak Yılmaz, takımına güveniyor.

A Milli Futbol Takımı Hollanda İle Çeyrek Final Maçı İçin Hazır

A Milli Futbol takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maçında bugün TSİ 22. 00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, A Milli Futbol Takımının EURO 2024'de bugün oynayacağı Hollanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, milli takımın son zamanlardaki başarısından ve oyuncuların performansından gurur duyduğunu belirterek, Hollanda maçının zor geçeceğini ancak takıma güvendiğini ifade etti.

Hollanda'nın dünya futbolunda bir ekol olduğunu vurgulayan Yılmaz, karşılaşmanın eşit şartlarda geçeceğini ancak Türkiye'nin de güçlü bir performans sergileyeceğine inandığını söyledi.

Takımın geçmiş maçlardaki performansından övgüyle bahseden Yılmaz, eğer sonuç ne olursa olsun, Türk milli takımıyla gurur duyulması gerektiğini belirtti. A Milli Futbol Takımı ve Hollanda arasındaki çeyrek final maçı futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder