A Milli Takım Euro 2024'te Çeyrek Final İçin Antrenmanlara Devam Ediyor

A Milli Takım, Avusturya ile yapacağı kritik maç öncesinde antrenmanlara devam ediyor. Teknik direktör Montella ve futbolcu Mert Müldür, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım Euro 2024'te Çeyrek Final İçin Antrenmanlara Devam Ediyor

A Milli Takım, Euro 2024'te çeyrek final için önemli bir maçta Avusturya ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve futbolcu Mert Müldür, basın toplantısında maç hakkında açıklamalarda bulundu. Mert Müldür, maçın kendisi için özel olduğunu belirterek, çeyrek final biletini almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve iyi hazırlandıklarını vurguladı. Ayrıca Viyana'dan birçok arkadaşının da maçta yer alacağını belirtti. Mert Müldür ayrıca, Avusturya'da büyüdüğünü ancak orada oynamak gibi bir ihtimalinin hiç olmadığını da dile getirdi. Montella ise, Kenan Yıldız'ın mentalitesinin çok güçlü olduğunu ve antrenmanlarda kendini geliştirmeye çalıştığını belirtti. Ayrıca Avusturya'nın kompakt bir takım olduğunu ve zorlu bir maç olacağını söyledi. Arda Güler ise, Arda'nın yetenekli bir oyuncu olduğunu ve gelişim gösterebileceğini ifade etti. Ayrıca takım olarak birlikte hareket ettiklerini ve her oyuncunun önemli olduğunu belirtti. Son olarak, Montella Hakan Çalhanoğlu'nun olmamasının üzücü olduğunu ancak bu durumu dolduracak oyuncuların olduğunu söyledi. Takım olarak birlikte hareket ettiklerini ve her oyuncunun önemli olduğunu vurguladı. .