A Milli Takımımız Kayseri'de Galler ile karşılaşacak

A Milli Takımımız, 16 Kasım Cumartesi günü Galler ile Kayseri'de karşılaşacak.

A Milli Takımımız Kayseri'de Galler ile karşılaşacak

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takımımız 16 Kasım Cumartesi günü Galler ile Kayseri'de karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak müsabaka saat 20. 00'de başlayacak. A Milli Takımımız, 19 Kasım Salı günü ise deplasmanda Karadağ'a konuk olacak. Podgorica Şehir Stadyumu'nda TSİ 22. 45'te oynanacak olan mücadelede Ay-yıldızlılar sahada olacak.

Türkiye, Kayseri'de son olarak 6 Eylül 2013 tarihinde Andorra karşısında 5-0 galip gelmişti. Galler karşılaşmasıyla birlikte A Milli Takımımız, 11 senelik aranın ardından tekrar Kayserili futbolseverlerin karşısına çıkacak. Türkiye, daha önce 2009 yılında Kayseri'de oynadığı maçlarda tüm müsabakaları kazanmıştı. 2024/25 UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takımımızın mücadele ettiği 4. Grup'ta Karadağ ve Galler'in yanı sıra İzlanda da yer alıyor.