adscode
adscode
adscode

ABD FETÖ'cüleri Korkutuyor: Eylem Tok'un İadesi ve Fetullah Gülen'in Dosyaları

ABD'nin iade talebine olumlu bakan FETÖ'cüler korkuyor. Gülen'in dosyaları yetersiz mi?

ABD FETÖ'cüleri Korkutuyor: Eylem Tok'un İadesi ve Fetullah Gülen'in Dosyaları

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan kazayı yapan firari Timur Cihantimur ve canavar anne Eylem Tok'un ABD'de yakalanması ve Timur Cihantimur'un tutuklanması üzerine Türkiye 2 firarinin iadesini istemişti. ABD Dışişleri Bakanlığı, iadelere karşı olumlu görüş bildirmesi haberinin duyulması bile özellikle de ABD'deki FETÖ'cüleri korkutmaya yetti.

SABAH Gazetesi yazarı Mahmut Övür bugünkü yazısında canavar anne Eylem Tok'un iadesine olumlu bakan fakat 15 Temmuz darbe girişiminin planlayıcısı olan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in iadesine ise dosyaların yetersiz olduğunu bahane ederek karşı çıkan ABD yönetiminin ikiyüzlü tavrını ele aldı. Övür, ABD'nin Türkiye'ye Eylem Tok'un iadesine olumlu baktığını ancak FETÖ'cülerin korktuğunu vurguladı. ABD'de yaşayan FETÖ elebaşı Gülen'in en yakın adamlarının Türkiye'ye iade edilmesi gerektiğini belirtti. Dosyalara gerek olmadan bile FETÖ'nün kirli bir örgüt olduğunu açıkça ortaya koyan ifşaların bulunduğunu dile getirdi. ABD'nin iade taleplerine nasıl yanıt verdiğini eleştiren Övür, adaletsizliği ve ikiyüzlülüğü dile getirdi.

Türkiye'nin yaşadığı acıların sorumlularının hesap vermesi gerektiğini vurgulayan yazar, güvenli bir gelecek için FETÖ'cülerin iadesinin önemine dikkat çekti. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin