adscode
adscode
adscode

Acun Ilıcalı: Mourinho'nun 1 numaralı golcüsü geliyor, Batshuayi'yi tutardık

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe ve transfer konularında yaptığı önemli açıklamaları içeren haber metni özgünleştirildi.

Acun Ilıcalı: Mourinho'nun 1 numaralı golcüsü geliyor, Batshuayi'yi tutardık

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı, transfer ve gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Ilıcalı, taraftarların transfer isteğini anladığını belirterek, Mourinho'nun onaylamadığı transferi yapmayacaklarını vurguladı. Transfer sürecinin yeni başladığını ve hedeflerindeki kadroyu oluşturacaklarını söyledi. Çağlar Söyüncü'nün transfer sürecine de değinen Ilıcalı, kiralık olarak forma giyen oyuncunun transferini nasıl gerçekleştirdiklerini anlattı. Özellikle Çağlar'ın dik duruşu ve kararlılığı sayesinde transferin başarılı bir şekilde sonuçlandığını belirtti.

Ilıcalı ayrıca Fenerbahçe yönetimi olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini vurgulayarak, Jose Mourinho'nun istediği forvet oyuncusunun transfer sürecinin devam ettiğini ve bu transferin kulübüne fayda sağlayacağını ifade etti.

Ferdi Kadıoğlu'nun da kulüp için çok değerli olduğunu belirten Ilıcalı, 40 milyon euro üzerinde bir teklif gelirse bile Ferdi'nin satılmayacağını, oyuncunun gitmek istemesi halinde ise kulüp olarak ona saygı duyacaklarını söyledi.

Son olarak, Michy Batshuayi'nin ayrılma kararını nasıl aldıklarını ve Edin Dzeko'nun durumunu ele alan Ilıcalı, transfer sürecinin devam ettiğini ve hedeflerine ulaşacaklarını ifade etti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder