adscode
adscode
adscode

Adil Erdem Bayazıt'ı Anma Etkinliği Topkapı Sarayı'nda

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel etkinlik, Yedi Güzel Adam'dan Adil Erdem Bayazıt'ı anacak.

Adil Erdem Bayazıt'ı Anma Etkinliği Topkapı Sarayı'nda

5 Temmuz 2008'de hayata gözlerini yuman 'Yedi Güzel Adam'dan Adil Erdem Bayazıt için İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Topkapı Sarayı'ndaki Alay Köşkü'nde özel bir anma etkinliği düzenleyecek.

5 Temmuz 2024 Cuma günü saat 14:30'da başlayacak etkinliğe, edebiyat dünyasının tanınmış isimleri Ahmet Murat Özel, Furkan Çalışkan, Mustafa Akar katılacak. Etkinlik, Alay Köşkü Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Müze Kütüphanesi'nde gerçekleşecek. Adil Erdem Bayazıt, 18 Aralık 1939’da Kahramanmaraş’ta doğdu. Edebiyatla lise yıllarında tanışan şair, modern Türk şiirinin önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Şiirleri geniş kitleler tarafından takdirle karşılanan Bayazıt, aynı zamanda Kahramanmaraş İl Halk Kütüphanesi'nde müdürlük yapmış ve edebiyat öğretmenliği de yapmıştır. Etkinlikte, Adil Erdem Bayazıt'ın hayatı ve eserleriyle ilgili sunumlar yapılacak, şiirleri okunacak ve anıları paylaşılacak. Katılımcılar, Türk edebiyatının önemli bir ismi olan Bayazıt'ı bir kez daha anma fırsatı bulacak. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin