adscode
adscode
adscode

Adıyaman Üniversitesi'nde Büyük Gelişmeler!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış, Adıyaman Üniversitesi'ndeki son gelişmeleri paylaştı. Depremin yıkıcı etkileri giderilirken, üniversiteye yapılan bağışlar ve açılan yeni bölümler hakkında bilgi verdi.

Adıyaman Üniversitesi'nde Büyük Gelişmeler!

Adıyaman Üniversitesi'nde son dönemde yaşanan gelişmeleri AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış paylaştı. Alkayış, Adıyaman'ın barış, hoşgörü ve kardeşliğin merkezi olduğunu vurgulayarak, bu kadim şehrin birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirtti. Depremin yıkıcı etkileriyle ilgili olarak Alkayış, 6 Şubat depremlerinin Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesi'ni derinden etkilediğini ifade etti.

Deprem sonrası hasar gören binaların onarımı için çalışmaların devam ettiğini belirten Alkayış, 2024-2025 öğretim yılı başında bu çalışmaların tamamlanacağını söyledi.

Ayrıca, Adıyaman Üniversitesi'ne yapılan 11 milyon TL'lik teknolojik donanım bağışı hakkında bilgi verdi ve yeni açılan bölümlerle ilgili detayları paylaştı.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünün yanı sıra Diş Hekimliği Fakültesi'nde açılan klinikler ve yeni lojman projeleriyle ilgili de bilgilendirmelerde bulundu.

Üniversitenin yatırım programında yer alan projelerin yanı sıra yurtlardaki gelişmeler hakkında da detaylı bilgiler paylaşan Alkayış, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına hazır hale gelinmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve öğrencilere başarılar diledi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder