adscode
adscode
adscode

Adnan Oktar Örgütünün Yargıyı Etkileme Çabası Devam Ediyor

Adnan Oktar örgütünün içeride ve dışarıda bağlantılarıyla yargıyı etkileme çabası devam ediyor. Özellikle Türkiye düşmanı devlet ve istihbarat örgütlerinin destek vermesi ülke için milli güvenlik meselesi haline geliyor.

Adnan Oktar Örgütünün Yargıyı Etkileme Çabası Devam Ediyor

Adnan Oktar örgütünün yargıyı etkileme çabasının devam ettiği belirtiliyor. Örgütün Türkiye düşmanı devlet ve istihbarat örgütlerinden destek aldığı ve ülke için ciddi bir milli güvenlik meselesi oluşturduğu vurgulanıyor.

Örgütün Türk aile yapısına yönelik tehdit oluşturduğu, cinsel sömürü düzeni, çok eşlilik ve küçük yaşta kızların sömürüsü gibi suçlar işlediği belirtiliyor. Ayrıca, gizli kasetler, şantaj ve irade kırma yöntemlerinin kullanıldığı ifade ediliyor. Örgütün İsrail bağlantılarının da dikkat çekici olduğu ve ideolojik benzerlikler taşıdığı ifade ediliyor.

FETÖ ile Adnan Oktar örgütü arasında benzerlikler bulunduğu, anti darbe söylemi, dinler arası diyalog vurgusu, gizli kayıtlar, şantaj ve finansal oyunlar gibi ortak noktaları olduğu belirtiliyor. Örgütün genellikle kadınları ve genç kızları mağdur ettiği, onların en fazla canının yandığı ifade ediliyor. Devletin bu mağduriyetleri gidermek ve örgütün tekrar büyümesini engellemek için önlemler alması gerektiği vurgulanıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder