adscode
adscode
adscode

AFAD Başkanı İncelemelerde Bulundu

AFAD Başkanı Okay Memiş, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde yaşanan su taşkınlarıyla ilgili incelemelerde bulundu ve önemli açıklamalar yaptı.

AFAD Başkanı İncelemelerde Bulundu

AFAD Başkanı Okay Memiş, Terme ve Salıpazarı ilçelerinde meydana gelen su taşkınlarının ardından bölgede incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi aldıktan sonra Terme Kaymakamlığında yapılan toplantıya katılan Memiş, bölgedeki durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Memiş, AFAD olarak meteorolojik verileri sürekli olarak vatandaşların güvenliği açısından risk durumlarına göre kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Çarşamba, Terme, Salıpazarı, Ayvacık ilçeleri için turuncu uyarı verildiğini hatırlatan Memiş, ilgili kurumlarla birlikte alınan önlemlerin can kaybını önlediğini ifade etti.

Yağışlar nedeniyle birçok ilçede can kayıplarının yaşandığını hatırlatan Memiş, vatandaşlara uyarıda bulunarak, su taşkınlarına karşı dikkatli olmalarını istedi.

AFAD olarak vatandaşların emrinde olduklarını ve yaşanan zararların devlet tarafından karşılanacağını söyleyen Memiş, tedbirli olmanın ve ikazlara uymamanın hayati önem taşıdığını vurguladı.

Toplantıya Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü ve diğer ilgili kurumların temsilcilerinin katıldığı belirtildi.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin