adscode
adscode
adscode

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Başkent Kulisi'nde

Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet, bu hafta Başkent Kulisi'nde TBMM AK Parti Grup Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Abdullah Güler'i ağırlıyor.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Başkent Kulisi'nde

TBMM AK Parti Grup Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili Abdullah Güler'in açıklamalarından satır başları:

7 Ekim'de başlayan siyonist İsrail'in Gazze'yi büyük bir yıkım bırakması devam ediyor. Lübnan'da saldırılar başladı. Orada ciddi bir göç hareketliliği de başladı. Genel fotoğrafa baktığımızda, İsrail'in bir plan dahilinde olduğunu görüyoruz. Bizim bir defa Orta Doğu'ya bakarken çok stratejik bir akılla bakmamız lazım. 

Geçmişten bugüne muazzam bir çıkar çatışmasının olduğu bir alan. Uzun yıllardır İsrail yönetiminde bulunmuş bazı kişilerin yaptığı açıklamalarda vaat edilmiş toprakları hedef aldıkları görünüyor. Hafızalarının bir tarafında bu düşünce duruyor. 

Biz 16 tane devlet kurmuşuz, hepsine bakın hep içerdeki mücadele nedeniyle yıkıldığını görüyoruz. Her bir vatandaşımız bu ülkenin birliğin beraberliğini korumak için çok uyanık olmalı. Özgür Özel'in bunu anladığını, ciddiye aldığını görüyorum. Bundan sonra ülkemizin çıkarları noktasında herhangi bir siyasi parti ayrımı yapmaksızın çalışırız. 

Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın temsil ettiği Cumhurbaşkanlık makamında başka biri de oturabilir, o zaman bizim de saygı duymamız gerekir. Farklı siyasi düşünceler içerisinde olabiliriz, bu doğal bir şey. Ancak bunun yıkıcı düzeyde olmaması lazım. 

Kardeş ülkelerimize asker gönderme tezkerelerinde muhalefetin duruşu, ülkenin menfaatine zarar verdi. Ben artık değiştiğini görüyorum.