adscode
adscode
adscode

AK Parti Kulislerinde Değişim Hareketleri Başlıyor

Parti içinde önemli değişikliklerin yaşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. MKYK toplantısında görevden alınacak genel başkan yardımcıları merak konusu.

AK Parti Kulislerinde Değişim Hareketleri Başlıyor

AK Parti kulislerinde, 23 Temmuz’da yapılacak MKYK toplantısında, bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınacağı belirtiliyor.

Parti içinde devam eden değişim tartışmaları hız kazanırken, genel başkan yardımcılarının odalarını toplamaya başladığı ve veda hazırlıkları yaptığı söyleniyor.

Görevden alınacaklarını düşünen genel başkan yardımcılarının, parti faaliyetleri ile ilgili planlarını 23 Temmuz sonrasına bıraktığı iddia ediliyor. MKYK toplantısında kongre takvimi ele alınacak ve il-ilçe başkanlıklarındaki değişim süreci devam edecek.

Ekim’de başlayacak yeni dönemde Meclis grup yönetiminde de değişiklikler olabileceği konuşulurken, kabinede yeni bir değişimin de gerçekleşeceği belirtiliyor.

Ayrıca, politika kurullarının lağvedileceği, başdanışman kadrolarının azaltılacağı ve Cumhurbaşkanlığı bürokrasisinde beklenen değişimin kısa sürede yaşanacağı söylentiler arasında yer alıyor.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder