adscode
adscode
adscode

Ak Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Konuştu

Ak Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapılan çalışmaları ve hedefleri anlattı.

Ak Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu Konuştu

Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran büyük bir siyasi hareketin temsilcileri olduklarını vurguladı.

Uraloğlu, AK Parti hükümetlerinin 22 yılda hizmet ve eser siyasetiyle birçok projeye imza attıklarını belirtirken, Türkiye'nin gelişimi ve çağ atlama projelerine değindi.

Bakan Uraloğlu, son 22 yılda Trabzon'a yapılan 147,5 milyar liralık yatırımdan bahsederek, bölünmüş yol uzunluğunu artırdıklarını ve önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Yeni Zigana Tüneli'nin öneminden ve diğer altyapı projelerinden de bahseden Uraloğlu, şehre hafif raylı sistem projesi ile ulaşımı hızlandıracaklarını, Trabzon Şehir Hastanesi'ne kolay erişim sağlayacaklarını ve Trabzon Havalimanı'nı genişleterek yeni terminaller inşa edeceklerini açıkladı.

Ayrıca, Filistin'e yapılan saldırıları kınayan Uraloğlu, Türkiye'nin zulme uğrayan milletlerin sesi olduğunu belirterek, halkın haklarını savunacaklarını ve barış için çaba göstereceklerini ifade etti. Bakan Uraloğlu'nun konuşması, Trabzon'un altyapı ve ulaşım alanındaki gelişmeleri ve hedeflerini anlatmasıyla dikkat çekti.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder