adscode
adscode
adscode

AK Partili Yetkililerden Havuzda Haşema Engeline Tepki

AK Parti Grup Başkanı ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Akçakoca'da haşema giyen kadının havuza alınmamasına tepki gösterdi.

AK Partili Yetkililerden Havuzda Haşema Engeline Tepki

AK Parti Grup Başkanı Güler, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde site sakini kadının haşema giydiği gerekçesiyle havuzu kullanmasının engellenmesine ilişkin AA'ya değerlendirmede bulundu. Güler, bu durumu temelde bir ayrımcılık ve nefret suçu olarak değerlendirdi. Türk Ceza Kanunu'nun ilgili maddesine dikkat çekerek, bu tür davranışların cezalandırılması gerektiğini belirtti.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta da Akçakoca'da haşema giyen kadının havuza alınmamasına tepki göstererek, bu tür davranışları kabul edilemez ve geri bir zihniyet olarak nitelendirdi. Site yönetimlerine kendi işlerine bakmaları çağrısında bulundu.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ise, havuz engelinin mülkiyet hakkı ihlali ve ayrımcılık suçu olduğunu vurgulayarak, bu tür bağnazlıkların ve zorbalıkların kesinlikle kabul edilemez olduğunu belirtti.

Tüm AK Parti yetkilileri, kadınların kılık kıyafetlerine karışmanın ve ayrımcılığın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, saygı ve hoşgörü çağrısında bulundular. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder