adscode
adscode
adscode

Akçakoca'da Haşemayla Havuza Girme Tartışması

Bir site sakini kadının, haşemayla havuza girmesine izin verilmemesi üzerine site yöneticisi ve görevlisi hakkında şikayet

Akçakoca'da Haşemayla Havuza Girme Tartışması

Akçakoca'nın Akçakoca ilçesinde bir site sakini kadının, haşemayla havuza girmesine izin verilmediği gerekçesiyle site yöneticisi ve görevlisi hakkında şikayette bulunması sonucunda 2 kişi gözaltına alındı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kararı ile site yöneticisi A. K. ve görevli S. D.

, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama", "inanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme" suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Meral Algün'ün, Ayazlı Mahallesi'nde bulunan sitede bulunan ortak havuza haşemayla girdiği sırada engellenmeye çalışıldığı iddiasıyla emniyete başvurması sonucunda yaşanan olay, halk arasında büyük yankı uyandırdı. Algün'ün şikayeti üzerine polis ekipleri harekete geçerek 2 şüpheliyi gözaltına aldı ve adliyeye sevk etti. Olay, sitenin sakinleri arasında tartışma yarattı ve sosyal medya üzerinden de geniş yankı buldu. Akçakoca ilçesindeki bu olayın detayları, ilerleyen günlerde netleşecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin