adscode
adscode
adscode

Akıncılar Hareketi Türkiye Müslümanlarından Filistin'e Destek Çağrısı

Akıncılar Hareketi Türkiye Müslümanlarına Filistin'in özgürlüğü için yardım ve destek çağrısında bulundu.

Akıncılar Hareketi Türkiye Müslümanlarından Filistin'e Destek Çağrısı

Akıncılar Hareketi, Türkiye Müslümanlarına Filistin'in özgürlüğü için bütün ayrılıkları ve farklılıkları bir kenara bırakma çağrısında bulunarak kısa, orta ve uzun vadede yardım ve desteklerin planlanması gerektiğini vurguladı.

Siyonist katillerle destansı bir mücadele veren mücahidlerin yanında durulması gerektiğini belirten hareket, Türkiye Müslümanlarının bir araya gelerek bu mücadeleyi desteklemeye hazır olduklarını ifade etti. İran'da gerçekleşen Heniye'nin suikastının manidar bulunduğu açıklamada, İran'ın güvenlik zaafiyetinin sorgulanması gerektiği belirtildi.

Hamas lideri İsmail Heniyye'ye yapılan suikastın ardından hareket olarak Filistin direnişine destek vereceklerini ve İran'ın İsrail'e karşı güçlü bir karşılık vermesi çağrısında bulunduklarını belirtti.

Akıncılar Hareketi, Türkiye Müslümanlarını bir araya getirerek Filistinli kardeşlerine destek olmaya ve Siyonist rejime karşı mücadeleyi birlikte yürütmeye çağırdı.

Türkiye Müslümanlarından ayrılıkları bir kenara bırakarak güçlerini birleştirmeleri ve Filistin'in özgürlüğü için harekete geçmeleri gerektiğini vurguladı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin