Alanya'da Kullanılmayan Evde Yangın Paniği

3 Katlı Binanın Boş Bölümünde Çıkan Yangın Söndürüldü

Alanya'da Kullanılmayan Evde Yangın Paniği

Antalya'nın Alanya ilçesinde 3 katlı bir evin kullanılmayan bölümünde çıkan yangın, mahallede paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü ve olayda herhangi bir yaralanma olmadığı bildirildi.

Olay, Payallar Mahallesi Gökçeler Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 3 katlı bir binanın kullanılmayan en alt bölümündeki karton kağıtlar, bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Apartmanda oturan vatandaşlar, alevleri fark edince hemen jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Yangının fark edilmesiyle birlikte, binada oturan vatandaşlar kendilerini hızla dışarı attı. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve yoğun çabalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangının söndürülmesiyle birlikte, binada ve çevrede bulunanlar derin bir nefes aldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmadığı ve yangının sadece kullanılmayan bölümde maddi hasara yol açtığı öğrenildi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangının büyümeden söndürüldüğünü belirterek ekiplere teşekkür etti