adscode
adscode
adscode

Alec Baldwin'in \"Rust\" Filmi Davasında İflas!

Alec Baldwin'in 2021'de yaşanan ölümcül kazaya ilişkin New Mexico'da hakim karşısına çıkmasının ardından çıkan karar

Alec Baldwin'in \"Rust\" Filmi Davasında İflas!

Alec Baldwin, 2021 yılında "Rust" filminin çekimleri sırasında elindeki silahla yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olduğu kazaya ilişkin New Mexico eyaletinde hakim karşısına çıktı. Yargıç Mary Marlowe Sommer, Baldwin hakkındaki "kasıtsız adam öldürme" davasının düşürülmesine karar verdi. Baldwin'in avukatları, polise verilen ve Baldwin lehine delil olarak kullanılabilecek mermilerin saklandığını belirtti. Yargıç, polis ve savcılığın bu bilgiyi kasıtlı ve bilinçli bir şekilde sakladığını belirterek, Baldwin'in lehine olan delillerin saklandığını belirtti. Söz konusu mermiler, eski polis memuru Troy Teske'in olayla ilgili olabilecek mermileri polise verdiğini ifade etmesiyle ortaya çıktı.

Baldwin, silahın kendisine verildiğinde "güvenli" olduğunu söylediğini belirtmişti. Yardımcı yönetmen Dave Halls ise silahın içinde gerçek mermi olduğunu bilmediğini ifade etmişti. Baldwin'in elindeki silahta gerçek mermi olduğu daha sonra ortaya çıkmıştı.

Baldwin ile film setindeki silah ve mühimmattan sorumlu olan Hannah Gutierrez-Reed ise "kasıtsız adam öldürmek" suçundan 18 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder