adscode
adscode
adscode

ALF Yıldızı Benji Gregory'nin Ölümü Şoke Etti

ALF dizisinin sevilen oyuncusu Benji Gregory'nin beklenmedik ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkıyor.

ALF Yıldızı Benji Gregory'nin Ölümü Şoke Etti

ALF dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Benji Gregory, hayatını kaybetti. Aracında ölü bulunan Gregory 46 yaşında hayata veda etti. TMZ'nin haberine göre oyuncu 13 Haziran'da Peoria, Arizona'daki bir otoparkta bulunan aracında ölü bulundu.

Gregory'ye en yakın olanlar, bir gün önce çekleri yatırmak için bankaya gittiğinde arabasında uyuyakaldığını ve sıcak çarpması nedeniyle hayatını kaybettiğini düşünüyor. Ancak Maricopa İlçesi Denetleme Ofisi, ölüm nedeninin hala belirsiz olduğunu belirtiyor. Araçta yanında olan servis köpeği Hans'ın da öldüğü açıklandı. Olayın gerçekleştiği sırada hava sıcaklığının aşırı yüksek olduğu vurgulandı. Gregory'nin ablası Rebecca Hertzberg-Pfaffinger, eski çocuk yıldızın depresyon, bipolar bozukluk ve uyku bozukluğuyla mücadele ettiğini söyledi. Benji Gregory, 80'lerin unutulmaz dizisi ALF'deki Brian Tanner rolüyle tanınıyordu. ALF, Melmac gezegeninden gelen bir uzaylıyı konu alan bir aile dizisiydi. Asıl adı Gordon Shumway olan ALF, evin kedisini yemek isteyen ukala ama sempatik bir karakterdi.

1978 doğumlu olan Benji Gregory, ALF dizisinde evin oğlu Brian'a hayat vermişti. Çocuk oyuncu, sancılı bir büyüme sürecinden geçtikten sonra depresyon ve diğer ruhsal sorunlarla mücadele etmişti. ALF hayranlarını derin bir üzüntüye boğan Gregory'nin ölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder