adscode
adscode
adscode

Alkollü Sürücü Faciayı Son Anda Önledi

Alanya-Antalya D-400 Karayolunda yaşanan kaza detayları

Alkollü Sürücü Faciayı Son Anda Önledi

Alanya-Antalya D-400 Karayolunda meydana gelen kaza, faciayı son anda önledi. Berkay Dinçer'in kullandığı otomobil, emniyet şeridinde park halindeki başka bir araca arkadan çarptı.

Çarpılan aracın sürücüsü, aracını tamir etmek için araçtan inerek yolun karşısına geçmişti ve bu hareketi sayesinde daha büyük bir faciaya sebep olmadı. Kazada her iki araç da hurdaya dönerken, şans eseri yaralanan olmadı. Ancak kaza nedeniyle yol uzun bir araç kuyruğuna sebep oldu. Trafik ekipleri olay yerine gelerek soruşturma başlattı.

Arkadan çarpan otomobil sürücüsü Berkay Dinçer, kazanın meydana geldiği yerin yakınında bulunan bir kanala giderek kusmaya çalıştığı ve alkol aldığı gözlerden kaçmadı. Alkol testinde 1. 51 promil alkollü olduğu belirlenen sürücüye 6 bin 439 TL para cezası ve 6 ay sürücü belgesine el konuldu.

Diğer aracın sürücüsü Halim Güzel, aracının arıza yapması nedeniyle emniyet şeridine çekip yardım istemek için yolun karşısına geçtiği sırada arkadan çarptığını fark ettiğini söyledi. Berkay Dinçer'in daha önce de bir kaza yaptığı ve kaçtığı bilgisi de ortaya çıktı.

25 Haziran tarihinde Hasan Fehmi Boztepe Caddesinde motosikletlere çarpıp kaçan sürücü, olay yerine gelen polislerle tartışmış ve hasar ödemeyi kabul etmişti. Ancak babası, kamera olmadan olayı kabul etmeyeceklerini belirtmişti..

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder