adscode
adscode
adscode

Alkollü Sürücü Park Halindeki Üç Araca Çarptı, Gazetecilere Saldırdı

Nevşehir'de gece saatlerinde meydana gelen kazada alkollü sürücü park halindeki üç araca çarptı ve yaralanmalara yol açtı. Olay yerindeki gazetecilere saldıran sürücünün hırsı şaşkınlık yarattı.

Alkollü Sürücü Park Halindeki Üç Araca Çarptı, Gazetecilere Saldırdı

Nevşehir'de Güzel Yurt Mahallesi 80.

Yıl Bulvarı üzerinde gece saatlerinde yaşanan kaza, alkollü sürücünün park halindeki üç araca çarpmasıyla gerçekleşti. Kaza sonucunda bir kişi yaralanırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Park halinde bulunan araçlardan birinde yolcu olarak bulunan kişi yaralanırken, sürücü Ayhan Şen, yaşananları şaşkınlıkla anlattı.

Alkollü sürücünün önce araca, sonra Ayhan Şen’in aracına ve başka bir araca çarptığını belirten Şen, olayın tanıklarının her şeyi gördüğünü ve alkollü sürücünün kaçmaya çalıştığını ifade etti. Sürücünün yakınları ise olay yerinde görüntü alan gazetecilere saldırdı. Hırsından aracın tamponunu söken yakınlar, gazetecilere saldırarak aracın plakasının görünmemesi için çaba harcadı. Alkollü sürücüye 0. 93 promil alkollü olduğu tespit edildi ve 6. 439 lira idari para cezası kesildi. Olay, Nevşehir’de şaşkınlık yarattı ve güvenlik güçleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin