adscode
adscode
adscode

Alman Gazetelerinden Türkiye'ye Karşı Skandal Haberler

Alman gazetelerinin Türkiye'ye karşı yaptığı skandal haberlerin detayları...

Alman Gazetelerinden Türkiye'ye Karşı Skandal Haberler

Almanya'da yayınlanan gazeteler Euro 2024'te Türkiye'ye karşı provokatif bir tutum sergilemeye devam ediyor. Türkiye-Avusturya maçında bozkurt selamı veren Merih Demiral'ı hedef alan Bild gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da hedef tahtasına oturttu. Gazete, Erdoğan'ı nefret körüklediği iddiasıyla suçladı ve Mesut Özil'in de bozkurt dövmesiyle insanları kışkırttığını iddia etti. Bozkurt selamını savunan Hamit Altıntop'a da eleştiri getiren Bild gazetesi, Türk taraftarları da hedef aldı. Tribünlerde bozkurt selamı veren Türk taraftarların ayrıca "Yaşasın Filistin" sloganları attığı iddia edildi.

FETÖ firarisi Can Dündar'ın da Türkiye'yi ve Erdoğan'ı hedef alan yazısını yayımlayan Zeit gazetesi de Türk taraftarların bozkurt selamını eleştirdi.

Hollanda maçında bozkurt selamı veren binlerce kişiyi aşırı sağcı olarak nitelendiren gazete, Mesut Özil'in Erdoğan'ı stadyumda yalnız bırakmadığını belirtti. Alman gazetelerinin Türkiye'ye karşı sergiledikleri tutum birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder