adscode
adscode
adscode

Almanyada PKK sempatizanları yürüyüş düzenledi Teröristbaşı canlı yayında Öcalana özgürlük istedi

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan için yapılan eyleme video mesajla bağlanan terörist Cemil Bayık Önderliği fiziki özgürlüğüne kavuşturmalıyız Aponun özgürlüğü dışında hiçbir şey kabul etmiyoruz

Almanyada PKK sempatizanları yürüyüş düzenledi Teröristbaşı canlı yayında Öcalana özgürlük istedi

Avrupa ülkeleri sık sık terör sempatizanlarının gösterisine sahne oluyor.

2004 yılında Avrupa Birliği'nde terör örgütü listesine alınan örgüt, İsveç, Fransa ve Almanya'da yürüyüşler düzenleyerek sloganlar atıyor.

Terör örgütü PKK sevicileri bu kez Almanya'nın Düsseldorf kentinde sokaklara döküldü.

Örgütün elebaşlarının sık sık Abdullah Öcalan'a özgürlük vaadinde bulunmasının üzerine, terör destekçilerinin pankartlarla sınırları zorlayan eylemine Almanya polisi seyirci kalmakla yetindi.

Bu sırada bir skandal daha yaşandı.

Teröristbaşı Cemil Bayık eyleme video mesajla bağlandı ve bir kez daha Öcalan'a özgürlük istedi. O anları PKK'nın yayın organı Medya Haber canlı yayınladı.

Gözden Kaçmasın

Almanya'da PKK yürüyüşü: Abdullah Öcalan'a özgürlük istediler
Haberin Detayları
"Apo'nun özgürlüğü dışında hiçbir şey kabul etmiyoruz"
Bayık şu ifadeleri kullandı:

Önder Apo ve halkımız birleşmiştir ve ayrı düşünülemez. Önder Apo'suz yaşam olmaz bu da Apo'nun gerçekliğidir. Bizim için özgürlük ve mücadelemizi büyütme zamanıdır. Önderliği fiziki özgürlüğüne kavuşturmalıyız. Apo'nun özgürlüğü dışında hiçbir şey kabul etmiyoruz. Apo'nun dostları Önder Apo'nun özgürlüğüne kavuşması için mücadele yürütüyor. Bu direniş sonuç alıncaya kadar da devam edecektir.

Yeni Haber Başlığı
"Bu süreçte mücadeleyi yükseltme zamanıdır"
Sözlerine skandal ifadelerle devam eden terörist, şöyle konuştu:

Buradan aydınlara yazarlara çağrımdır; önder Apo'nun özgürlüğü için bir an önce sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekiyor. Bu süreçte mücadeleyi yükseltme zamanıdır. Uluslararası kurumlar, Avrupa Adalet Konseyi, uluslararası hukukçular sorumluluklarını yerine getirmeli.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder