adscode
adscode
adscode

Alt sıralarda kritik mücadele: İki takım da bir puana razı oldu

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Eyüpspor, evinde ağırladığı Kayserispor ile berabere kaldı.

Alt sıralarda kritik mücadele: İki takım da bir puana razı oldu

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında cumartesi gününün açılışı İstanbul'da yapıldı.

Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda konuk ettiği Kayserispor'la berabere kaldı.

Maç 1-1'lik skorla tamamlanırken, Eyüpspor'un golünü Emre Akbaba (51'), Kayserispor'un golünü Laszlo Benes (70') kaydetti.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında İkas Eyüpspor ile Zecorner Kayserispor, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı. Bir pozisyonda İkas Eyüpspor oyuncusu Serdar Gürler (sağda) ile Zecorner Kayserispor Kulübü oyuncusu Miguel Cardoso (solda) mücadele etti.

Bu sonuçla birlikte her iki takım da 12 olan puanlarını 13'e yükseltti. Eyüpspor -8 averajla ligde 15'inci sırada. Kayserispor da -17 averajla 16'ncı.

İstanbul temsilcisi önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek. Kayserispor da evinde Alanyaspor'u ağırlayacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder