adscode
adscode
adscode

Altılı masanın adaylık senaryoları sil baştan

Hayırsız evlat İmamoğlu İYİ Parti kongresinde konuşacak

Altılı masanın adaylık senaryoları sil baştan

Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki 'adaylık' kavgası yeni bir boyut kazandı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkan Akşener, Ekrem İmamoğlu'nu işaret etmiş, bu talep de CHP lideri tarafından veto yemişti. İmamoğlu'nun İYİ Parti'nin İstanbul İl Kongresi'ne katılacağı ve konuşma yapacağı ortaya çıktı. Saraçhane'de Kılıçdaroğlu olmadan miting düzenleyen ikiliye, CHP'nin tutumunun ne olacağı merak konusu oldu.

Muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu 6'lı masa, kurulduğu günden bugüne aday konusunda net bir ismi ortaya koyamadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık talebi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den veto yedi. Adaylık üzerinden birbirine düşen iki lider, son olarak 'Saraçhane şovu ve Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı' üzerinden birbirine girdi.

AKŞENER-KILIÇDAROĞLU KAVGASI

Kılıçdaroğlu, Akşener'e "İç işlerimize karışma" diyerek gözdağı verdi, Akşener ise CHP liderine, "Kimse benimle böyle konuşamaz, fena çarparım" diyerek yanıt verdi.

Günlerdir gündemi meşgul eden gelişmeler sonrası geçtiğimiz günlerde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İki lider, Altılı Masa'dan ilk fotoğrafın verildiği Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan Ahlatlıbel'de görüşme gerçekleştirdi. Sürpriz görüşme 2 saat 15 dakika sürdü. Ne Kılıçdaroğlu ne de Akşener görüşme sonrası açıklama yapmadı. İYİ Parti ve CHP'den de bir açıklama gelmedi.

.

Paylaşın
adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder