adscode
adscode
adscode

Altın Fiyatlarındaki Düşüş Devam Ediyor

Temmuz ayında altın fiyatlarında yaşanan düşüş devam ediyor. Ons altın ve gram altın fiyatları hakkında detaylar bu haberde yer alıyor.

Altın Fiyatlarındaki Düşüş Devam Ediyor

Temmuz ayının ikinci gününde altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Ons altın değeri 2 bin 331 dolardan işlem görürken; gram altın fiyatı bugün 2 bin 442 TL seyrediyor. Uzmanlar, altına yatırım yapmayı düşünenler için bu haftanın önemli olduğunu belirtiyor. Gram altının 2. 450 liraya kadar yükselebileceği uyarısında bulunarak bu seviyelerin değerlendirilmesi gerektiğini vurguluyor. ABD Merkez Bankası'nın faiz oranı görünümü ve Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar yakından takip ediliyor. Güncel altın satış fiyatları ise şu şekilde:- Gram altın satış fiyatı: 2. 441,65 TL- Çeyrek altın satış fiyatı: 4. 055,00 TL- Yarım altın satış fiyatı: 8. 101,00 TL- Tam altın satış fiyatı: 16. 028,64 TL- Cumhuriyet altını satış fiyatı: 16. 153,00 TL- Gremse altın satış fiyatı: 40. 194,53 TL- Ons altın satış fiyatı: 2. 325,75 dolarDolar ve Euro karşısında Türk Lirası değer kazanmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru 32,66 TL'ye gerilerken Euro/TL 35,04 TL seviyesine düştü. Yarın açıklanacak enflasyon verileri ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıklamaları piyasaların yönünü belirleyecek. Şimşek'e göre enflasyonda düşüş trendi görülecek ve Türkiye'ye olan portföy akışları devam edecek.

Borsa İstanbul'da ise vergi paketiyle ilgili çalışmaların etkisiyle satışlar derinleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabine değişikliklerini açıklamak üzere toplanacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder