adscode
adscode
adscode

Altın ve Gümüş Fiyatlarındaki Düşüşü Değerlendiren İslam Memiş

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşü değerlendirdi ve yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

Altın ve Gümüş Fiyatlarındaki Düşüşü Değerlendiren İslam Memiş

Ünlü ekonomist İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüş hakkında değerlendirmede bulundu. İslam Memiş, altın yatırımcılarına ons altın nereye gram altın oraya diyerek tavsiyelerde bulundu. Ayrıca İslam Memiş Ağustos ayını işaret etti. İslam Memiş, resmi sosyal medya hesabından altın ve gümüş fiyatlarına dair açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamaların kesinlikle yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Memiş'in tahminleri şu şekilde:Gram altının 2580 ile 1680 aralığında gidip geldiğini belirterek, "Gram altın yatırımcısı arkadaşlarımıza ons altını takip edin, ‘ons altın nereye gram altın oraya’ uyarılarımız var. Yaklaşık 1 aydır bu böyle. Gram altın tarafında 2. 580 – 2. 680 TL aralığını takip edeceğimizi ifade etmiştim. Gram altın bu bant aralığında oyalanıyor. " dedi. Yıl sonuna kadar yeni bir rekorun gelebileceğini belirterek, "Muhtemelen bir iki hafta daha oyalanacak. Ons altın da 2. 380-3480 dolar aralığını nasıl birkaç hafta takip edeceksek gram altında da bu aralığı takip etmeyi sürdüreceğiz. Ama yine Ağustos ayında 2700 hatta üzerini göreceğiz. Bundan sonra yıl sonuna kadar her ay yeni bir rekor denemesi yapan gram altın karşımızda olacak. Temmuz ayında Trump’a saldırı oldu, Yemen’e saldırı oldu, Biden adaylıktan çekildi. Hepsi bir geldi. Şimdi de Temmuz ayında 2. 682 lira seviyesini gördük. Ağustos ayında 2700-2730 TL aralığını takip edeceğiz. Düşüşler kalıcı değil, dalgalanma iki hafta daha devam edecek. Yani İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz.

"Ekonomist İslam Memiş, altın ile gümüş kıyası yaparak, "Gümüşün dili olsaydı ve benimle konuşuyor olsaydı, şunu sorardım: Altınım var ama senden yok, altınımla senden alayım mı? O da al, görmedin mi hâlâ benim gücümü, ilk yarıda indirmedim mi onu tahtından” derdi. ".

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder