adscode
adscode
adscode

Altın ve Kripto Para Fiyatları Yükselişte

Altın ve kripto para fiyatları gün içinde yükseliş gösterirken, dolar kuru da değer kazanmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Altın ve Kripto Para Fiyatları Yükselişte

Altın ve kripto para piyasaları bugün yükselişte. Altının gram fiyatı, ons fiyatındaki düşüşe rağmen dolar kurundaki artış ile birlikte değer kazandı. Günü 2 bin 562 liradan tamamlayan altının gram fiyatı, yeni güne hafif bir düşüşle başladı ve şu anda 2 bin 559 lira seviyesinde işlem görüyor. Kripto para birimi Bitcoin de gün içinde yükselişe geçerek 62 bin doların üzerine çıktı.

Özellikle eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi sonrasında başkanlık yarışını kazanma ihtimalinin artması, kripto para fiyatlarına olumlu yansıdı. Bitcoin'in yanı sıra Ethereum da yükselişini sürdürerek 3 bin 353 dolar seviyesine ulaştı. Dolar kuru ise gün içinde değer kazanmaya devam ediyor. Dolar/TL 33,0840 seviyesinden işlem görürken, avro/TL 36,0530 ve sterlin/TL 42,8910 seviyelerinde bulunuyor. Dolar endeksi ise 104,3 seviyesinde seyrediyor.

Analistler, bugün Avrupa Merkez Bankasının faiz kararının ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının takip edileceğini belirtiyor. Piyasaların bu gelişmelere odaklanması beklenirken, altın ve kripto para fiyatlarında dalgalanmaların devam etmesi öngörülüyor. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder