adscode
adscode
adscode

Amazon Prime Day, Kaçırılmayacak İndirimlerle Geliyor

Amazon'un Prime Day kampanyası ile ilgili detaylar

Amazon Prime Day, Kaçırılmayacak İndirimlerle Geliyor

Amazon'un büyük indirim kampanyası Prime Day, bu yıl dünyada 10'uncu, Türkiye'de ise 5'inci kez düzenleniyor.

Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler, ürünler ve fırsatların sunulduğu Prime Day kampanyası ile Prime üyeleri, elektronikten mutfağa, modadan ev ve yaşama, kitaptan evcil hayvan ve kişisel bakıma tüm kategorilerde her gün yenilenen indirimleri Amazon. com. tr veya mobil uygulaması üzerinden takip edebilecekler. 1,7 milyon indirim talebi toplandı. Amazon Türkiye'nin geçtiğimiz yıl başlattığı Prime Day İndirim Avcıları kampanyası ile bu yıl da Prime Day'de Amazon. com. tr üzerinde indirime girecek ürün ve markalar müşterilerin talepleri önceliklendirilerek belirlendi. Prime İndirim Avcıları kadrosunda içerik üreticileri ve bilim insanları yer alıyor. Müşterilerin talepleri ve alışveriş listeleriyle birleştirilerek en çok talep edilen indirimler belirlendi.

Amazon Türkiye Perakende Genel Müdürü Burak Erdem, Prime üyelik programının tasarruf, hız ve eğlenceyi bir araya getirdiğini belirterek, Prime Day boyunca 300 bini aşkın üründe kaçırılmayacak fırsatlar sunacaklarını açıkladı. Ayrıca Prime üyelerine özel indirimler ve avantajlarla kolay ve hesaplı alışveriş imkanı sunulacak. Prime Day'de alışveriş yapmak ve fırsatlardan yararlanmak için Prime üyesi olmak yeterli.

Ayrıca, Prime üyeliği başlatan ve ayda bir kez alışveriş yapan Prime üyeleri, ilk 3 ay içinde alışveriş yaptıkları her ay için Prime ücreti kadar indirim kuponu kazanacaklar. Araştırmalara göre Türkiye'deki tüketiciler, indirim kampanyalarından ve online alışveriş sitelerinden memnun ve güvenilir buluyor.

Online alışverişlerde teslimata verilen önem artarken, Prime Day indirimlerinden memnuniyet oranı oldukça yüksek.Prime Day fırsatlarından faydalanmak için Prime üyeliği başlatmak ve Prime üyesi olmak yeterli. Ayrıca Prime üyeliği bir ay boyunca ücretsiz denenebiliyor ve yıl sonuna kadar başlayan Prime üyelerine özel avantajlar sunulacak.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder