Anadolu Basın Federasyonu tarafından düzenlenen Sempozyum

TELİF HAKLARI VE YENİ MEDYA DÜZENİ konusunda yapılan sempozyum hakkında detaylı bilgi.

Anadolu Basın Federasyonu tarafından düzenlenen Sempozyum

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen ve Esenler Belediyesi ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü desteğiyle gerçekleştirilen "TELİF HAKLARI VE YENİ MEDYA DÜZENİ SEMPOZYUMU" İstanbul’da gerçekleşti. Sempozyumun birinci oturumunda Gazeteci yazarlar, Ekrem Kızıltaş, Şaban Sevinç, Zafer Şahin, Bahar Feyzan ve Telif Hakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Şükriye Şirin konuşmacı olarak yer aldı.

İkinci oturumda ise Yeni Medya ve İletişim Teknolojileri konusunda Gazeteci Yazarlar Mehmet Acet, Serkan Fıçıcı, Cüneyt Polat ve Basın İlan Kurumu Yönetim ve Dijital Medya Koordinatörü İdris Armağan Çam görüşlerini paylaştılar.

Bakmadan Geçmeyin