Anamur Orman İşletme Müdürlüğü ORKÖY Kredisi ile 55 Üretici Aileyi Mal Sahibi Yaptı

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü koordinesinde verilen ORKÖY kredisi ile 55 üretici ailenin mal sahibi olduğu haberi.

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü tarafından koordine edilen ORKÖY kredisi ile 55 üretici aile mal sahibi oldu. Toplam değeri 8 milyon 94 bin TL olan 7 traktör, 6 fenni arıcılık, 37 motorlu testere ve 4 süt koyunculuğu, 1 tomruk çekme vinci desteği verildi. İlk etapta 3 aile traktörlerini teslim aldı, diğer destekler ilerleyen günlerde verilecek. Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, "Köylülerimize ORKÖY kredisi ile mal sahibi olma imkanı sunuyoruz. Üreticilerimiz verilen desteklerle üretimlerine katkı sağlıyorlar" dedi. Traktörlerini teslim alan aileler de desteklerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.