adscode
adscode
adscode

Ankara’da Taha Akgül Karakucak Güreşleri için basın toplantısı düzenlendi

Ankara'da düzenlenecek olan Taha Akgül Karakucak Güreşleri öncesi basın toplantısı yapıldı. Olimpiyat şampiyonu Taha Akgül ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan katıldı.

Ankara’da Taha Akgül Karakucak Güreşleri için basın toplantısı düzenlendi

Ankara'daki Bağlum Stadı'nın 24-25 Ağustos tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 1. Taha Akgül Karakucak Güreşleri öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Keçiören Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya; olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçi Taha Akgül, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı Yüksel Arslan katıldı.

Mesut Özarslan, karakucak güreşlerinin Türk kültürünün vazgeçilmez bir eğlencesi haline geldiğini belirterek, Taha Akgül Karakucak Güreşleri'ni Türkiye'de en büyük organizasyon olarak düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Milli güreşçi Taha Akgül ise Keçiören Belediyesine güreş adına yapacağı atılımlar için teşekkür ederek, Karakucak Güreşleri'nin düzenleniyor olmasının büyük bir gurur olduğunu ifade etti.

Ayrıca Paris 2024 Olimpiyatları'nda altın madalya hedeflediğini belirten Akgül, Bağlum Stadı'nda yapılacak olan güreşlerde iyi bir performans sergilemek istediğini dile getirdi.

Yüksel Arslan da organizasyonun festival havasında geçeceğini ve bol ödüllü olacağını belirtirken, Mesut Özarslan toplantının ardından Taha Akgül, Yüksel Arslan, Abdullah Çakmar ve Ersan Tolukan'a plaket verdi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder