adscode
adscode
adscode

Ankaralılar EGO Cep’te Uygulamasına Tepkili

Ankaralılar, EGO Cep’te uygulamasına yapılan komisyon uygulamasına tepki gösteriyor.

Ankaralılar EGO Cep’te Uygulamasına Tepkili

Ankara’da yaşayan vatandaşlar, EGO Cep’te uygulamasıyla ilgili tepkilerini dile getiriyor. Yapılan güncelleme sonrasında online yüklemelerin ücretli hale gelmesi Ankaralıları isyan ettirdi. Uygulama üzerinden yapılan yüklemeler için alınan komisyon ücretleri vatandaşları rahatsız ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı EGO Genel Müdürlüğü’nün EGO Cep’te uygulamasında yapılan güncellemeden sonra karta para yüklemek isteyenlerden komisyon alınması Ankaralıları sinirlendirdi.

10-20 TL arası yükleme yapanlardan 0,99 kuruş, 30-50 TL arası yapanlardan 1,99 kuruş, 100 TL yüklemek isteyenlerden 2,99 kuruş gibi komisyon ücretleri alındığı ortaya çıktı. Ankaralılar, daha önce uygulamada herhangi bir ek ücret ödememelerine rağmen yapılan güncelleme sonrasında komisyon alınmasına tepki gösteriyor.

Sosyal medya üzerinden yaşadıkları sıkıntıları dile getiren vatandaşlar, belediyenin bu kararını anlamadıklarını ve geri alınmasını istediklerini belirtiyor.

Ankara’da toplu taşıma sisteminde zaten var olan sıkıntılara bir yenisi daha eklenirken, EGO Cep’te uygulamasının komisyon uygulamasıyla vatandaşların mağdur edildiği belirtiliyor. Yaşanan bu tepkiler üzerine belediyeden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin