adscode
adscode
adscode

Antalya'da köpek saldırısında hayatını kaybeden kızın babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Başıboş köpeklerin saldırısında hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın babası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başıboş köpekler konusundaki açıklamaları için teşekkür etti.

Antalya'da köpek saldırısında hayatını kaybeden kızın babası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Antalya'da başıboş köpeklerin saldırısından kaçarken refleksle yola çıkınca kamyon çarpması sonucu hayatını kaybeden 9 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın babası Murat Pınar, Sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda kabul edilmesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü açıklamalarının ardından, kızının mezarına geldi. Kızının mezarı başında dua okuyup, mezar taşını öpen Baba Murat Pınar, geçen hafta TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda yaşananlara değindi. Başıboş köpeklerden kaçarken hayatını kaybeden kızının son sözlerini söyledi ve yaşananları anlattı. Komisyonda muhalif vekillerin tepkisine uğrayan anne ve baba konuştu. Baba Pınar, eşine yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti ve destek veren vekillere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarından da bahseden Pınar, Erdoğan'ın dik duruşunu ve önce insan demesini değerli bulduklarını ifade etti. Ayrıca, diğer siyasi parti liderlerine verdikleri sözlerden dönmemeleri gerektiğini ve mecliste önce insan demelerini beklediğini de söyledi. .

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin