adscode
adscode
adscode

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden büyük operasyon!

Antalya'da uyuşturucu operasyonu başarıyla gerçekleştirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden büyük operasyon!

Antalya Emniyet Müdürlüğü birimleri, kente uyuşturucu sevk eden gruplar ve internet üzerinden uyuşturucu satan 'torbacı' olarak tabir edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Aksu ve Manavgat ilçelerinde belirlenen 32 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli ve 3 Özel Harekat Timi de yer aldı. Toplam 51 ekip, 224 personel ve 3 Narkotik Madde Arama Köpeği (NMAK) operasyonda görev aldı. Helikopter destekli operasyon ve ara yakalamalar sonucunda, büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonda toplamda 26 kilo 512 gram esrar, 20 kilo 973 gram eroin, 13 kilo 654 gram metamfetamin, 4 kilogram skunk, 1 kilo 185 gram kokain, 2 bin 829 adet ecstasy, 779 adet sentetik kannabinoid, 737 adet sentetik ecza, 39 kök kenevir bitkisi, 15 adet hassas terazi ile birçok silah ve mühimmat ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen çeşitli para birimleri de bulundu. Operasyonda toplamda 87 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

40 şüpheli uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak suçundan, 41 şüpheli uyuşturucu kullanmak suçundan, 6 şüpheli uyuşturucu kullanımını kolaylaştırmak suçundan ve 2 şüpheli kanuna muhalefet etmek suçundan yargılanacak.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlarla şehirdeki uyuşturucu trafiğine büyük darbe vurmaya devam edecek.

adscode

İlk Yorumu Siz Yapın

Gönder

Bakmadan Geçmeyin